woensdag 4 november 2009

nijs christophe


we hebben verschillende betonnen beelden en ze zijn van uitstekende kwaliteit en vorstvrij . het zijn allemaal nieuwe beelden van eigen maak. er komen regelmatig nieuwe beelden bij !
de beelden bezichtigen of afhalen kan iedere werkdag vanaf 16:45.in de voormiddag of weekend enkel op afspraak.

nijs christophe
schansstraat 19
3582 koersel
gsm :0498.57.54.64
gsm :0473.31.18.56

Intergard Import Export

Intergard Import Export B.V. is importeur en exporteur van en tevens groothandel in tuinartikelen (tuinschermen, tuinbeslag, bouwbeslag, hang- en sluitwerk, bevestigings-materialen, barbecues, speeltoestellen, sierbestrating, ijzerwaren en tuinhout. De vermelde prijzen zijn richtprijzen excl. btw en transportkosten, prijswijzigingen voorbehouden! Minimale afname €250,-

Specialisaties
Intergard B.V. is gespecialiseerd in ecologisch milieuvriendelijke tuin- en perceelafscheidingen zoals heidematten, wilgenmatten, bamboematten, boomschorsmatten, hazelaarschermen, wilgenschermen en bamboeschermen. dus geen boskap, geen chemische processen, geen houtverduurzaming, veilig, milieuvriendelijk en duurzaam voor huis en tuin. Dit initiatief wordt aanbevolen door de Minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer, dr. Jacqueline Cramer.

Adresgegevens:
Ambachtsweg 8
7641 AA Wierden
tel. 00 31 546 579030
fax. 00 31 546 579130

Openingstijden
8.30 - 16.00 uur.

Kwantum

Alles voor het buiten leven is bij Kwantum te vinden


Van parasol tot hardhouten tuintafel, van partytent tot kunststof standenstoel, u vindt het in ons assortiment. Omdat Kwantum direct bestelt en koopt bij de fabrikant, betaalt u de allerlaagste prijs. Daar kunt u zeker van zijn, evenals de kwaliteit.
Al onze houten tuinmeubelen zijn voorzien van het FSC-certificaat of TFT-label zo weet u zeker dat u met meubelen te maken hebt die uit milieu-bewust gekweekt hout vervaardigd zijn.

Onze diensten

Kwantum biedt niet alleen een zeer uitgebreid assortiment tegen de allerlaagste prijs maar ook extra diensten tegen vriendenprijzen zijn bij Kwantum geen probleem.

Zelf doen of laten doen

Niet iedereen is even handig of heeft genoeg tijd om zelf gordijnen te maken of vloerbedekking te leggen.
Kwantum heeft een aparte service-afdeling die ervoor zorgt dat uw gordijnen kant-en klaar worden gemaakt en dat uw vloerbedekking goed en vakkundig wordt gelegd.


http://www.kwantum.be/02_Tuinartikelen 

Floralux


Alles voor de tuin : vijvermaterialen, tuinmeubilair, ornamenten in verschillende materialen, potten, producten en uiteraard ook duurzaam tuingereedschap. 

vijver
tuinmeubilair
ornamenten
producten
tuingereedschap







In principe kunnen wij elke commercieel gekweekte plant aanbieden. Hebben we ze niet in voorraad, dan kunnen we op zoek gaan bij onze kwekers en info verzamelen.