zaterdag 18 februari 2012

Nieuw nog in verpakking!Roken van voeding is een al lang gebruikte methode om voedsel langer te bewaren. Vlees, vis, schaaldieren en zelfs kazen kunnen gerookt worden. Hoe vetter de soorten, hoe beter resultaat. Ze worden anders van smaak en bewaren langer. In principe kan alles wat we op de barbecue leggen, ook in de barbecook® rookoven gerookt worden.Wij kunnen koud of warm roken. Koud roken duurt langer en het voedsel blijft rauw. Bij warm roken wordt het voedsel ook gegaard en is de rooktijd aanzienlijk korter. Kijk ook even naar mijn overige artikelen... Sluiten  Contacteer de verkoper Je naam Je e-mail Je telefoonnummer (optioneel) Je bod € (optioneel) Tekst Verstuur mij een kopievan deze reactie Contacteer de verkoper Bekijk de 51 zoekertjes van Kaat Kaat: Voor de verkoper: Wijzig, verwijder of plaats omhoog Zoekertje doorsturen: Je naam E-mail van vriend Bericht (optioneel) Wachten Deel dit zoekertje Facebook Twitter Misbruik melden Zoekertjesnummer: 62781499 Zoekertje bewaren Sluiten   Wat is er mis met dit zoekertje?

Zoekertje bewaard in Favorieten Laatst bekeken zoekertjesGerelateerde zoekertjes 2 zeer grote gietijzeren bloem... 100 € Gazonbesproeier Hozelock 18 € Warmtepompen :einde reeksen - ... 558 € BOSCH AHS 7000 Pro-T Heggescha... 110 € Grote Barbecue Smoker 140 € Zakelijk adverteren

©kapaza.be Voorwaarden Copyright Blog Sitemap Helpdesk var keyword = "kapaza/tuin"; keyword = keyword.toLowerCase().replace(/-/g, "").substring(0, 24) ; metriwebTag ("kapaza", keyword, "nl"); Pixel('http://stats1x1.kapaza.be', 'vi', '2', '11', '', '2060', '', 'new_click', 'nl');
meer info


Geen opmerkingen: